Despre noi

La noi se poate!

Despre noi

Firma S.C. Oteluri și debitări S.R.L. a fost înființată în anul 1994 cu acționariat 100% privat.

Pentru că deținem aparatură de înaltă calitate oferim cele mai bune produse, printre care piesele unicat, care sunt de o calitate excepțională.

Cu o experiență de peste 26 de ani în domeniu, firma noastra pune la dispoziția clienților din toată țara și din străinătate o gamă largă de servicii de prelucrare mecanică: debitare diverse materiale, strunjire CNC, frezare CNC, rectificare metal, prelucrări prin așchiere, confecții metalice, filetare, mortezare, găurire, tarodare.

Ne caracterizează seriozitatea, profesionalismul și promptitudinea cu care răspundem cerințelor clienților, iar certitudinea unui lucru bine facut și pus la punct în cel mai mic detaliu este țelul pe care ni-l propunem de fiecare dată.

MENTENANȚĂPRELUCRĂRI MECANICE
PRIN AȘCHIERE
PROIECTARE ȘI PRODUCȚIE PIESE UNICATEXECUȚIE UTILAJE DE COMPLEXITATE RIDICATĂ CONFORM PROIECTULUI

Producem piese de schimb și mentenanță pentru o gamă largă de utilaje, instalații din diverse sectoare industriale cum ar fi transporturi navale, feroviare, construcții civile, cât și cel al automotivelor si aeronautic. Executăm produse și echipamente complexe realizate după specificațiile beneficiarului, dar și în concepție proprie.

O politică de prețuri avantajoase și termene de livrare prompte au asigurat firmei noastre o poziție favorabilă pe piață din care sa facă față provocărilor din domeniul de activitate, atât pe plan național cât și extern.

Clienții Noștri

În prezent suntem furnizori acreditați DAIMLER. Printre clienții noștri se mai numară și: Autoliv, Continental, Fritzmeyer, SNR-NTN, Marquardt, Boa